Manufaktor
Stacks Image 3

Kedves Barátaink!

A Manufaktor Műteremben Garami Richárd és Ötvös Enikő munkáit láthatják és vásárolhatják meg.


Műtermünket 1999-ben alapítottuk. Többek közt bábkészítéssel, játéktervezéssel foglakozunk. Tárgyaink iparművészeti alkotások, melyek egyedi készítésű és tervezésű darabok, kis példányszámú grafikai nyomatok.

-A meghatározott példányszámú dolgokból - bábok, és papírjátékok - egy évben csak bizonyos mennyiséget készítünk, ha ilyet szeretne, de éppen nincs, akkor megírjuk hogy mikorra tudjuk elkészíteni.

- A kispéldányszámú dolgok darabszáma véges - például könyvobjektek, ha ilyen dolgot szeretne, megírjuk Önnek, hogy a példányok közül hányadikat tudja megvenni, illetve küldünk fényképet az időközben új tervezésű tárgyakról.

- Az egyedi darabokból nincs másik, de ha ilyet szeretne elküldjük Önnek az éppen még szabad, meg nem vásárolt egyedi dolgainkról a fényképeket és az árakat.


Portfoliók és összeállítási útmutatók: http://issuu.com/manufaktor
Video:
https://www.youtube.com/user/ArtManufaktor/videos?view_as=publicTárgyaink

Marionettek

Elsősorban klasszikus, mechanikus marionetteket készítünk, kiváltképp amatőrök és családok részére.
Természetesen mindemellett professzionális megrendeléseket is vállalunk, színházi vagy filmes produkciókban veszünk részt vagy éppen személyes darabokat hozunk létre egyedi megrendelések esetén. Kérjük a báboknál vegyék figyelembe, hogy a bábok keze, feje és lába törékeny szobrászati anyagból készül. Az egyedi megrendeléseknél természetesen lehet kérni más anyagból készült bábot, különböző méretekben.

Papírjátékok

Papírjátékaink jellemzően színházi, dramaturgiai játékhoz kapcsolódnak. Tervezünk és készítünk klasszikus perspektívaszínházakat, kulisszaperspektívát használó guckkasten színházakat és árnyszínházakat. A papírszínházak és papírjátékok mindegyike csináld magad típusú, tehát otthon kell kivágni, ragasztani, összeállítani, barkácsolni, és folytathatja, továbbgondolhatja, fejlesztheti a tárgyakat.

Optikai eszközök

Fontos kutatási területünk a látás, érzékelés kultúrtörténete, így készítünk optikai játékokat, médiaarcheologiai eszközöket rekonstruálunk és töltünk fel sajátos tartalommal. Több darabunk esetében jellemző a csináld magad technika, mellyel a leendő tulajdonos kézügyességét fejlesztheti.

Különlegességek

A fentiek mellett készítünk limitált kiadású, nagy műgonddal készített darabokat kiállításokra. Ezeket a tárgyakat nem adjuk el, némely esetben gyűjtők vásárolják meg.

Használat

Tárgyainkat 6 éves kor feletti gyermekeknek és felnőtteknek ajánljuk elsősorban. 6 éves kor alatt kizárólag felnőttek felügyeletével használhatóak. A bábok, ujjbábok, papírszínházak elsősorban színházi játékra alkalmasak, mert arra készültek. Természetesen minden általunk elkészített darabra garanciát vállalunk a mechanika tekintetében (pl. bábok), a törékeny, piszkolódó és a szakadó dolgokat pedig restauráljuk, szemrevételezés után a megbeszélt árért. A nem általunk készített tárgyak restaurálását is vállaljuk, vagy megfelelő szakembert ajánlunk. Kérjük minden tőlünk vásárolt tárgyra különlegességük miatt vigyázzanak.Minden olyan tárgyunk, amelynél szükséges, rendelkezünk Megfelelőségi Nyilatkozattal, a minőségbiztosítási eljárásokat és ellenőrzéseket elvégeztük.

Vásárlás


A magyar nyelvű oldalon a belföldi magyar postai díjszabások találhatóak, tehát ezzel külföldre nem tudunk küldeni csomagot. Magyarországon kívüli lakcímmel történő vásárláskor (EU, nonEU) kérjük használja az angol/német nyelvű felületet. Utánvéttel nem küldünk csomagot, kizárólag előre utalással! Az angol/német nyelvű oldalon nemzetközi szállítási díjak kerültek felszámításra, belföldi (magyarországi) megrendelésre kérjük a magyar nyelvű oldalt használja.

A kosár használatával rendelést tud leadni. Miután rendelését megkaptuk, válaszlevélben közöljük a csomag összeállításának idejét, a feladás költségét, és a fizetési lehetőségeket (előreutalás, PayPal). Ha Ön olyan tárgyat rendel, amit el kell készítenünk, mert éppen nincs, akkor az elkészítés várható időpontjáról is ekkor adunk információt. Ezután eldöntheti, hogy szeretné-e a rendelését fenntartani. 
A csomag a kifizetés megtörténte után tud útnak indulni. Önnek a csomag megérkezésétől számított 14 munkanapon belül lehetősége van a vásárlástól elállni, ebben az esetben viszont a visszaszállítás költségét és a vételár visszautalásának banki költségeit Önnek kell fizetnie. Ezen költségek levonása után visszajáró összeget a csomag visszaérkezésekor visszautaljuk.Ötvös Enikő
Budapest, 1075
Kazinczy utca 8. fsz. 9.
Telefon: 0036309140348
E-Mail: eniotvos@gmail.com
Web: www.manufaktor.hu
Studio: Budapest, 1075, Síp u. 24.
Adószám: 76945494-1-42
IBAN: HU61 1177 3061 0818 3972 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB


© : Since 1999 : Manufaktor : 2018 : Kapcsolat